Turvallisuus ravintola-alalla

Tur­val­li­suus­oh­jei­den nou­dat­ta­mi­nen, siis­teys ja jär­jes­tys sekä ter­veen jär­jen käyt­tö ovat par­haat ta­vat eh­käis­tä työ­tapa­tur­mia.

Tur­val­li­sia työs­ken­te­ly­ta­po­ja ovat:

Kuva: Miik­ka Pi­ri­nen

Kuva: Miik­ka Pi­ri­nen                                                    

Puhtaanapito Opetuskeittiössä

Ohje työssäoppimistapaturmatilanteeseen

La­taa tie­dos­to (PDF, 72KB)

Linkki ensiapuohjeisiin opinto-oppaaseen

https://per­ho.one­du.fi/kou­lu­tus/zine/40/ar­tic­le-2241

Kes­tä­vän ke­hi­tyk­sen opas 2019 - 2020Per­ho Lii­ke­ta­lous­o­pis­to11.6.2018