Kompostori Ravintola Perhossa

Ra­vin­to­la Per­hoon on tu­los­sa oma pika­kom­pos­to­ri vuo­den 2019 ai­ka­na.

Ok­li­nin Green Good -kom­pos­to­ri ova luon­non­ys­tä­väl­li­siä tek­nii­kal­la toi­mi­via lait­tei­ta, joka vä­hen­tä­vät bi­ö­jät­teen mää­rää 90%.  Mik­ro-or­ga­nis­mien joh­dos­ta kom­pos­to­riin syö­te­tyt tuot­teet ha­jo­a­vat noin 24-48h ku­lu­es­sa maan­pa­ran­nus­ai­neek­si.  Lop­pu­tuo­te hy­gie­ni­soi­daan kuu­men­ta­mal­la tuo­te (+75C / 1 tun­ti) EU-stan­dar­dien mu­kai­ses­ti.  Tätä myö­tä Per­hos­sa tul­laan ot­ta­maan hal­tuun ruo­ka­ket­ju ”Pel­los­ta pöy­tään ja ta­kai­sin pel­toon”.

Ra­vin­to­la Nol­lan kom­pos­to­ri, joka esi­kom­pos­toi bio­jät­teen 24 tun­nis­sa.

Kes­tä­vän ke­hi­tyk­sen opas 2019 - 2020Per­ho Lii­ke­ta­lous­o­pis­to11.6.2018