Soveltuvuuskokeen ennakkomateriaali Perho Liiketalousopisto 02/2017 Sisällysluettelo Soveltuvuuskokeen ennakkomateriaali Perho Liiketalousopisto 02/2017 Ravintola-ala, sen arvoperusta ja osaamishaasteitaRavintola-ala, sen arvoperusta ja osaamishaasteitaRavintola-ala, sen arvoperusta ja osaamishaasteitaRavintola-ala, sen arvoperusta ja osaamishaasteitaRavintola-ala, sen arvoperusta ja osaamishaasteita Asiakkaiden kulutustottumuksetAsiakkaiden kulutustottumuksetAsiakkaiden kulutustottumuksetAsiakkaiden kulutustottumuksetAsiakkaiden kulutustottumukset Ravintola-, ja cateringalan perustutkintoRavintola-, ja cateringalan perustutkintoRavintola-, ja cateringalan perustutkintoRavintola-, ja cateringalan perustutkintoRavintola-, ja cateringalan perustutkinto Ruokapalvelun osaamisala, kokkiRuokapalvelun osaamisala, kokkiRuokapalvelun osaamisala, kokkiRuokapalvelun osaamisala, kokkiRuokapalvelun osaamisala, kokki Asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilijaAsiakaspalvelun osaamisala, tarjoilijaAsiakaspalvelun osaamisala, tarjoilijaAsiakaspalvelun osaamisala, tarjoilijaAsiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija Hakijan terveydentilaHakijan terveydentilaHakijan terveydentilaHakijan terveydentilaHakijan terveydentila Ravintola-alalle opiskelu Töölön kampuksellaRavintola-alalle opiskelu Töölön kampuksellaRavintola-alalle opiskelu Töölön kampuksellaRavintola-alalle opiskelu Töölön kampuksellaRavintola-alalle opiskelu Töölön kampuksella